۸۸۰۵۵۰۹۹

محصولات عایق الاستومری کایفلکس آلمان

عایق الاستومری لوله ای

عایق الاستومری رولی

IMG_1566-min-removebg-preview

عایق های اتصالات پیش ساخته

عایق الاستومری Connect

IMG_1568-removebg-preview

لوازم جانبی نصب عایق الاستومری

16

روکش های lezing اتریش

عایق الاستومری چیست، آشنایی با عایق الاستومری

  •  

 

 

صرفه جویی در انرژی، هزینه و زمان با عایق الاستومری

سیستم عایقی که به خوبی طراحی و نصب شده باشد مزایای طولانی مدتی را در پی خواهد داشت. عایق کاری صحیح از کارکنان، تجهیزات، سیستم ها و در نهایت از بودجه شما به خوبی محافظت می کند. برخی از مزایای عمده عایق های الاستومری:

  1. کاهش هزینه‌های انرژی: سیستمی که به خوبی طراحی و نصب شده باشد مصرف انرژی را کاهش داده و باعث صرفه جویی در هزینه های شما خواهد شد. با اجرای عایق الاستومری برای لوله ها و سطوح داغ می توانید اتلاف گرما را تا 20 برابر کاهش دهید، همچنین استفاده از این عایق در حفاظت از محیط زیست بسیار نقش موثری دارد. لوله ها و شیرآلاتی که فاقد عایق می باشند و یا سیستم هایی که عایق آن ها معیوب است میزان غیر قابل باروری از انرژی را از دست خواهد داد. برخی از افراد تا وقتی که در مورد مزایای عایق و صرفه های اقتصادی که برایشان در پی دارد اطلاعی ندارند و از این مورد مه زیرمجموعه تعمیرات و نگهداری است به سادگی عبور خواهند کرد. برای اینکه بدانید استفاده از عایق الاستومری به چه میزان در کاهش هزینه های شما تاثیر گزار است، همین حالا با ما تماس بگیرید.
  2. جلوگیری از چگالش رطوبت
  3. کاهش ظرفیت و سایز تجهیزات مکانیکی جدید
  4. افزایش راندمان عملکرد فرآیند
  5. کاهش انتشار آلاینده‌ها
  6. ایمنی و حفاظت از کارکنان
  7. عملکرد آکوستیک: کاهش سطح نویز
  8. به حداکثر رساندن بازده سرمایه
  9. بهبود ظاهر
  10. حفاظت در برابر آتش

برای عایق کاری ویلا از چه عایقی باید استفاده کنیم؟

انواع مختلفی از عایق های صوتی و حرارتی وجود دارد که از آن ها برای عایق سازی ساختمان ها و سازه های کوچک و بزرگ عمومی و صنعتی استفاده می شود. این انتخاب و بکارگیری براساس نیاز و بودجه ما عموما صورت می گیرد. یکی از نیازهای معقول و مورد نیاز عایق سازی ویلاها می باشد که در دسته بندی عایق های عمومی قرار دارد.

معرفی انواع عایق های ویلایی

عایق الاستومری ویلایی که از مهم ترین عنصر مصرف شده در ساخت ویلاها است. این نوع عایق مانند نانو عایق، نانو بازنشست، عایق فولادی، فولاد نانو، پوشش با فسفات، فسفات کلسیم، کربن سنتزی، پلی استر، پلی اتیلن و … می تواند در این زمینه به عنوان یک بهبود کیفی مهندسی تلقی شود. انواع عایق های ذکرشده ویژگی های فنی مهندسی متفاوت و مختلفی دارد که در ارتقای ساخت ویلا بسیار موثر است همچنین متقاضیان ساخت ویلا می توانند از هر یک از آن ها بر اساس نیاز خود استفاده کنند.

انتخاب یک عایق ویلایی با کیفیت بسیار مهم و کلیدی است. این کار باید با دقت و با در نظر گرفتن بهترین کیفیت و خدمات ممکن انجام شود. عایق ویلایی باید از انواع مختلفی موجود در بازار چه داخلی چه خارجی کشور انتخاب شده و در مرحله بعدی باید به دقت براساس نیاز ویلا مورد بررسی قرار گیرد که آیا این کالا با شرایط ذکر شده مناسب است یا خیر. باید شما به عنوان یک مشتری مسئول باشید که با انتخاب یک عایق با کیفیت برای ویلایتان می توانید خدمات و محصولات مناسبی برای خود اختصاص دهید و از بکارگیری آن نهایت استفاده را ببرید.

حرارت محیط برای استفاده از عایق الاستومری ویلایی

حرارت محیط بعد از استفاده عایق های ویلایی بسیار کاهش می یابد. این عایق ها به عنوان یک لایه میانی بین برخی از انواع انرژی و محیط، انرژی را به طور مستقیم هدایت می کنند و به محض اینکه به آن انرژی دسترسی نداشته باشند حرارت محیط داخل ویلا را کاهش می دهد و از گرمای بیش از حد نیز جلوگیری خواهد کرد. این عایق ها می توانند در محیط هایی نظیر ویلاها، ساختمان های مسکونی و اداری دیگر نیز کاربرد داشته باشند بنابراین به شما این امکان را می دهد که با استفاده از عایق های حرارتی، کنترل حرارت محیط را در طول سال به دست بگیرید و نیازی به تجهیزات کنترلی محیط نداشته باشید.

عایق الاستومری کایفلکس65

البته تجهیزات تهویه در همه حال یک نیاز است اما این عایق های ویلایی در واقع یک نوع بهینه سازی شده با تکنولوژی های مدرن روز دنیا می باشند که شما را تا حد امکان از هزینه های اضافی بی نیاز می سازد.

نحوه استفاده از عایق ویلایی سونا و جکوزی

استفاده از عایق الاستومری سونا و جکوزی در انواع مختلفی از مصارف خانگی، محصولات این دو برند به سادگی انتخاب شده است. این عایق ها به عنوان یک عایق گرمایشی که از بهترین مواد بدست آمده طبیعی است که باعث کاهش بوی آلوده، نوسان های دمایی، شور و تشویق امنیت بیشتری را برای کاربران ایجاد خواهد کرد. در عین حال این عایق ها از جنس پلی اتیلن ساخته شده اند که به ارزش انتخاب کاربران اضافه خواهد کرد. در درازمدت کیفیت عایق های پلی اتیلن برای عایق سازی سونا و جکوزی انتخاب مناسب و بهینه ای می باشد.

عایق الاستومری چیست؟

عایق الاستومری یکی از بهترین و کارآمدترین عایق ها در هر دو دسته عایق های حرارتی و برودتی محسوب می شود. از مواد تشکیل دهنده این عایق ها می توان به اتیلن و پروپن اشاره کرد که علاوه بر استحکام زیاد بسیار انعطاف پذیر هستند. از آنجا که عایق های الاستومری نقش بسزایی در حفظ محیط زیست ایفا می کنند می توان آن ها را بجای عایق های معدنی حرارتی و برودتی قدیمی مثل پشم شیشه و پشم سنگ به کار گرفت، چرا که در ترکیب مواد سازنده این نوع عایق ها، مواد مضر و زیان آور که سلامت انسان را به خطر می اندازند وجود ندارد و می توان با خیال راحت این عایق ها را برای انواع فعالیت های ساختمانی و صنعتی به کار گرفت.

عایق الاستومری کایفلکس69

ویژگی های منحصر به فرد عایق های الاستومری باعث شده اند که این عایق ها در زمینه های مختلف  و صنایع گوناگون نقش کلیدی داشته باشند؛ به همین خاطر است که ردپای استفاده از این عایق ها در انواع صنایع نفتی و پتروشیمی دیده می شود و حتی در صنعت ماشین سازی نیز حضور عایق های الاستومری به وضوح مشهود است. این عایق های مستحکم در برابر نفوذ برودت و حرارت در درجه و مقدارهای بالا مقاومت بسیاری دارند و می توانند در مقابل نفوذ رطوبت و گرد و خاک نیز پایداری کنند. همین ویژگی ها باعث شده که این عایق ها جایگاه مناسبی را در انواع فعالیت های صنعتی و تولیدی از آن خود کنند.

جلوگیری از دود و گرد پس از استفاده از عایق ویلایی

عایق ویلایی یکی از موثرترین راه های موجود برای جلوگیری و کاهش حداکثری از ورود دود و گرد و غبار به محیط داخلی ویلا محسوب می شوند. از این عایق ها در بسیاری از خطوط ویلایی برای جلوگیری از افزایش ورود دود و گرد و غبار استفاده می شود. همچنین این عایق های مختلف مانند پلی اتیلن، خاکستر پلی اتیلن و موارد بیشتری بهره برد. برای اینکه دود، گرد و غبار موجود را بعد از بکارگیری عایق ویلایی نزدیک به صفر کنید باید به پاکسازی مناسب و به روزرسانی های مورد نیاز حتما توجه داشته باشید.

ویژگی های مفید و تاثیر منفی استفاده از عایق های ویلایی

عایق های ویلایی یک ابزار کم هزینه ای می باشد که از آن برای حفاظت ویلاها و کل محیط ساختمان استفاده می شود. این عایق ها ویژگی های مفیدی دارند که شامل بهبود کیفیت هوایی داخل ویلا، حفاظت از ساختمان و بهبود امنیت ویلا منجر خواهد شد. استفاده از عایق الاستومری در ویلاها باعث کاهش هزینه های دوره ای مانند هزینه های گرمایشی، سرمایشی و بهداشتی نیز می شود. با این حال به دلیل استفاده از مواد محلول تاثیر منفی نیز وجود دارد که شامل تهویه ناکافی، افزایش ریزش آب سطحی نیز وجود دارد، یعنی در کنار فوایدهای بسیار آن برخی از تاسیسات تهویه و کنترل کیفی داخلی نیز احساس می شوند تا به حداکثر بهره وری و کیفیت ویلا افزوده خواهد شد؛ در غیر اینصورت مشکلاتی در ادامه کار ظاهر خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با ما تماس بگیرید.

عایق‌های الاستومری

امروزه با پیشرفت فناوری، انواع مختلفی از مواد عایق در آزمایشگاه ها تولید می شود که عملکرد بهتری نسبت به انواع سنتی عایق مانند پشم شیشه دارند. یکی از این محصولات عایق الاستومری است. این نسل نوظهور از عایق ها می تواند با بازدهی بالاتری از رفت و آمد دما را در محل مورد نظر جلوگیری کند. عایق های الاستومری سلول بسته می توانند دمای بین منفی 70 درجه تا 120 درجه سانتی گراد را کنترل کند، برای همین  بهترین انتخاب در شرایط صنعتی مخصوصا عایق چیلر محسوب می شوند.

عایق الاستومری کایفلکس65

 ساختار این عایق ها به گونه ای است که سلول های بسیار ریزی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و بین آن ها هوا قرار دارد برای همین به خوبی می توانند از رفت و آمد دما جلوگیری کنند. از دیگر مزایای این دسته از عایق ها برای لوله چیلر این است که رطوبت یا بخار به هیچ عنوان از آن ها عبور نمی کند البته در خرید عایق الاستومری باید به این نکات توجه داشته باشید که قیمت آن ها معمولا بالاتر از سایر انواع عایق ها می باشد و عملکرد بهتری نیز دارند.

هزینه عایق کاری ویلا

هزینه عایق کاری ویلا به عنوان یکی از بزرگ ترین هزینه های لازم در راستای بهبود کیفیت و ماندگاری سازه ویلا اهمیت ویژه ای دارد. این هزینه ها می توانند شامل هزینه های نصب، تعمیرات و نگهداری، به روزرسانی های لازم دوره ای و اجراها و اجزای مختلف مانند لوازم بهینه سازی مصرف انرژی و سایر لوازم برقی می باشند.

انواع کارایی عایق های الاستومری

این عایق ها در عایق کاری تجهیزات حرارتی و برودتی در تاسیسات و صنایع  وسیع کاربرد دارند. بصورت کلی در تاسیسات ساختمانی، صنعتی و در صنایع کارخانه های بزرگ از آنجایی که مقادیر حرارت منتقل شده به لوله ها و مجاری مختلف تاسیساتی بالا است، به منظور ممانعت از هدر رفتن انرژی و کاهش هزینه های اضافی برای عایق کاری لوله ها و کانال ها از عایق های الاستومری بهره می گیرند تا این عایق ها به سبب قابلیت ها و جنبه های مثبتشان از هدر رفتن انرژی جلوگیری می کنند.

قابل ذکر است که در عایق کاری لوله های کارخانه ها و صنایع بزرگ از عایق های الاستومری لوله ای بهره می گیرند. این عایق ها در ابعاد مختلف تولید می شود، ضخامت و قطر هر یک از عایق ها متفاوت است و کارشناسان می توانند به تناسب اندازه و ابعاد لوله های تعبیه شده در کارخانه ها و خط تولید یا سیستم سرمایش و گرمایش پروژه خود طبق جدول و محاسبات فنی این عایق های لوله ای را انتخاب می نمایند.

عایق های الاستومری صوتی

عایق های صوتی گروهی از عایق های الاستومری هستند که در انواع عایق های صوتی ساده و موج دار طراحی و تولید می شود. در مکان های مختلف مانند ساختمان های اداری، مسکونی و آموزشی برای ممانعت از انتقال صدا به محل های گوناگون ساختمان، فضاهایی مانند سقف، کف و دیوارها با این عایق های الاستومری صوتی پوشش می دهند. ساختار بندی عایق های صوتی به گونه ای است که در آن روزنه های مختلفی دیده می شود و به عبارتی سطح این عایق ها دارای تخلخل هستند، همین امر باعث می شود که صداهای بلند به محیط داخلی ساختمان ورود پیدا نکند. در نصب عایق های صوتی موج دار باید به این نکته توجه کرد که لایه یا سطح موج دار عایق های صوتی در برابر مبدا صوت تعبیه می شود تا مطابق این شیوه عایق صوتی بتواند به بهترین نحو ممکن اصوات تولید شده را جذب کند.

در چه مکان هایی از عایق الاستومری استفاده می شود؟

  • عایق های الاستومری علاه بر نقش جلوگیری از انتقال و پراکندگی نابجای سرما و گرما، در فضاهایی که باید از نفوذ محلول آب و نمک جلوگیری شود استفاده می شوند.
  • این عایق ها در روند ترمیم و بازسازی سطوح فرسوده کاربرد دارند.
  • برای عایق بندی مکان هایی مانند فاضلاب ها و مخازن آب از این عایق ها استفاده می شود.
  • همچنین در عایق کردن مکن هایی که در معرض رطوبت قرار دارند از این عایق ها نیز استفاده می کنند.

انواع عایق الاستومری لوله ای

  1. عایق لوله ای ساده:

این عایق ها اولین محصول خروجی از کارخانه می باشد که بصورت خام و بدون چسب می باشد. عایق های الاستومری ساده محافظ بسیار خوبی در برابر کندانس و تجمع قارچ و کپک روی ساختار لوله ای می باشد. از نتایج مثبت عایق الاستومری لوله ای ساده جلوگیری از اصراف و هدررفت انرژی در پروژه های مسکونی، تجاری، اداری، صنعتی و…. است. با توجه به خام بودن این عایق برای محیط های سرپوشیده بسیار توصیعه می شود.

  1. عایق لوله ای با روکش آلومینیوم ساده:

عایق های الاستومری ساده که در محیط های روباز در معرض عوامل فرساینده می باشد بنا به ضرورت و حفظ ساختار عایق های لوله ای به ناچار باید از کاور یا پوشش محافظ بر روی سطح این عایق ها استفاده کرد به همین منظور خدمات ثانوی بر روی ساختار عایق لوله ای ساده که همانا فویلدار کردن آن است اقدام خواهیم کرد. در واقع عایق لوله ای با روکش آلومنیوم ساده همان عایق لوله ای ساده با پوشش فویل آلومنیوم ساده در ضخامت های مختلف می باشد. این پوشش آلومنیومی می تواند دارای ضخامت های متنوعی از قبیل 130-170-220 و 270 میکرون باشد. ضخامت فویل و پوشش آلومنیومی عایق های الاستومری لوله ای به خشونت آب و هوایی و ضریب فرسایش محیط بستگی دارد، هر چقدر ضریب بالاتر باشد ضخامت این فویل نیز بیشتر است.

  1. عایق لوله ای با روکش آلومینیوم مسلح:

عایق های الاستومری که در محیط هایی با فرسایش بالا علاوه بر عوامل فرساینده از قبیل آب باران و برف و گرد و خاک و… در معرض ضربه و آسیب های فیزیکی بالا بکار رفته باشد برای محافظت از عایق های لوله ای از فویل آلومنیوم نخدار یا مسلح به عنوان پوشش روی عایق های لوله ای استفاده خواهد شد. ضخامت های فویل پوشش عایق از 170 میکرون به بالا می باشد. مقاومتی که فویل آلومنیومی مسلح روی ساختار عایق های الاستومری لوله ای ایجاد می کند به مراتب بالاتر از عایق الاستومری لوله ای آلومنیومی با فویل ساده  می باشد.

 عایق های الاستومری در سیستم های تهویه مطبوع، گرمایش، لوله کشی و حفاظت از آتش سوزی کاربرد گسترده ای دارد. عایق های الاستومری به 2 شکل عایق لوله ای و رولی بصورت ساده و روکش دار تولید و عرضه می شود.

عایق الاستومری لوله ای

برای جلوگیری از چگالش در لوله های آب سرد و همچنین جلوگیری از یخ زدگی محتویات لوله آب از عایق الاستومری لوله ای استفاده می شود؛ همچنین در سیستم های گرمایشی مانند تاسیسات و لوله های آب گرم موتورخانه ها که جلوگیری از افت انرژی حرارتی در لوله های آب گرم ضروری می باشد این عایق بسیار کاربرد دارد.

عایق الاستومری کایفلکس15

علاوه بر جلوگیری از افت حرارت و بردوت در لوله ها، یکی از کاربردهای این عایق به عنوان پوشش می تواند از زنگ زدگی و اکسیداسیون بدنه بیرونی لوله ها جلوگیری کند.

بصورت کلی این عایق به عنوان یک عایق حرارتی-برودتی و حتی صوتی در سیستم های گرمایشی، سرمایشی و تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می گیرد. این عایق ها در کارخانجات بصورت خام با ضخامت های مختلف تولید می شود. به صورت عایق لوله ای ساده(خام، بدون چسب، بدون کاور آلومینیومی و….) می باشد.

مزایای کاربرد عایق  لوله ای

  • انعطاف پذیری بالایی دارند.
  • وزن عایق های الاستومری بسیار سبک و به راحتی قابل حمل می باشد.
  • ضریب انتقال حرارتی بسیار پایین است.
  • کاربرد عایق های الاستومری باعث افت هزینه های اضافی در زمینه های انرژی می شود.
  • آسانی مراحل نصب و تعبیه عایق لوله ای یکی از مزایای این عایق ها نسبت به دیگر نمونه ها محسوب می شود.
  • این عایق ها در برابر نفوذ رطوبت، بخارات، روغن، مواد شیمیایی، خوردگی و رشد کپک بسیار مقاوم می باشند.
  • این عایق ها هیچگونه عوارض فیزیکی و انسانی برای کاربر و نصاب ها ایجاد نمی کنند و فاقد هرگونه عوارض انسانی می باشد.

کاربرد عایق الاستومری

  • صنایع نفت و گاز
  • صنایع شیمیایی (شامل صنایع نساجی، کاغذسازی و …)
  • صنایع نیروگاهی
  • اتصال های صنعتی
  • مبدل‌های حرارتی
  • مخازن ذخیره مواد شیمیایی
  • تجهیزات با اشکال پیچیده
  • بویلرها و راکتورها
  • خطوط انتقال مواد شیمیایی و لوله‌های بخار
  • خطوط پالایش شیمیایی و پتروشیمی
  • ماشین‌های رنگرزی

انواع عایق الاستومری

  1. پروتکت بلک:

این عایق با پروتکت بلک روکش شده که یک نوع عایق حرارتی منعطف است که ساختاری غیر متخلخل دارد.  این عایق مقاومت بالایی در برابر آب، رطوبت و آلودگی دارد و برای ایزوله سازی مکان هایی که سطح رطوبت و آلودگی در آن ها بالاست مورد استفاده قرار می گیرد.

  1. پشت چسب دار:

نصب عایق سنتی باعث ایجاد آلرژی های تنفسی و پوستی، پروسه ای زمان بر در صنعت ساخت و ساز می باشد. بدین منظور برای سهولت عایق کاری و بالا بردن سرعت انجام پروژه های ساختمانی امروزه از عایق های الاستومری پشت چسب دار استفاده می کنند. استفاده از این عایق نه تنها باعث صرفه جویی در وقت می شود بلکه هزینه های عایق کاری را نیز کاهش می دهد.

  1. رولی یا ورقه ای:

عایق الاستومری کایفلکس24

یکی از انواع عایق های الاستومری عایق رولی یا ورقه ای می باشد که در ضخامت های مختلف با توجه به مکان مورد نظر و شرایط آب و هوایی مورد استفاده قرار می گیرد. این عایق در فضاهای داخلی و خاجی مورد استفاده قرار می گیرد. این عایق جایگزین بسیار مناسبی برای پشم شیشه می باشد و با ساختار سلول بسته خود مانع اتلاف انرژی و حرارت در ساختمان شده و طول عمر تاسیسات را نیز بالا می برد.

  1. رولی ساده:

عایق های الاستومری رولی ساده وزن بسیار سبکی دارند و مقاومت آن ها در برابر رشد قارچ و باکتری، مواد شیمیایی، گرد و غبار و رطوبت بسیار بالا می باشد. نصب و نگهداری آن بسیار آسان می باشد و برای عایق کاری سیستم های تهویه مطبوع در فضاهای بسته کاربرد دارد. برای نصب این عایق ها از نوعی چسب مخصوص و برای پوشش دادن درزهای ایجاد شده از درزگیر مخصوص استفاده می شود.

  1. رولی روکش دار و بدون روکش:

به دلیلی شرایط متغیر آب و هوایی برای عایق کار تاسیسات ساختمانی باید از این نوع عایق ها استفاده شود که مقاومت بالایی در برابر تغییرات جوی زمین دارد. از این عایق می توان در محیط های داخلی ساختمان استفاده کرد اما برای فضاهای خارجی بهتر است که از عایق الاستومری روکش دار استفاده کرد.

  1. رولی شانه تخم مرغی:

اصولا این عایق ها به عنوان عایق صوتی مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل دارا بودن ساختار سلولی و سطح متخلخل به میزان قابل توجهی از سر و صدا را کاهش می دهد و نقش بسیار مهمی در کاهش آلودگی صوتی دارد. عایق تخم مرغی در نوع ساده یا موجدار به دو صورت بدون چسب یا چسب دار تولید می شود و مقاومت آن در برابر جذب آب، حرارت، مواد شیمیایی و آسیب دیدگی بسیار بالا می باشد.

عایق الاستومری چیست ؟

از عایق الاستومری برای جلوگیری از اتلاف انرژی در صنایع و ساختمان ها استفاده می شود. این عایق یکی از عایق های برودتی و حرارتی می باشد که در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان سازی بسیار کاربرد دارد. ساختار عایق های الاستومری به صورت سلول بسته می باشد و مقاومت آن در برابر آلودگی، رطوبت، بخار آّب و حرارت بسیار بالا می باشد. این عایق ها بسیار وزن سبکی دارند و به دلیل انعطاف پذیری بالا برای عایق کاری انواع تاسیسات ساختمانی، کانال های هوا، لوله های بزرگ، سیستم های گرمایشی و سرمایشی، صنعت خودروسازی و… مورد استفاده قرار می گیرند.

عایق الاستومری کایفلکس17

همانطور که گفته شد این عایق یکی از انواع عایق های حرارتی و برودتی می باشد که از مواد سلول بسته و انعطاف پذیر پروپیلن، اتیلن و داین ساخته شده است. عایق های الاستومری می تواند مناسب ترین گزینه برای عایق های سنتی باشد چون این عایق ها دوستدار محیط زیست می باشند. عایق های الاستومری از مواد غیر سمی تشکیل شده و هیچ آسیبی برای انسان و محیط زیست ندارد. استفاده از این عایق ها در صنایع پتروشیمی و نفتی، صنایع خودروسازی و… ممکن ساخته است. عایق های الاستومری مقاومت بسیار بالایی در برابر برودت، حرارت، گرد و غبار و مهم تر از همه رطوبت دارد.

دلایل استفاده از عایق الاستومری

یکی از اصلی ترین دلیل های استفاده  از عایق های الاستومری این است که از اتلاف انرژی جلوگیری می کند. عایق های الاستومری دارای ضخامت های متفاوتی می باشد ولی ضخامت معمول آن 3 سانتی متر است. به دلیل اینکه عایق از فوم پلی یورتان ساخته شده و به فوم پلی یورتان از سلول های بسته تشکیل شده است، در برابر حرارت و صدا عایق است.

  • مقاومت در برابر نفوذ بخار آب

این عایق مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب دارد. این مزیت وقتی قابل توجه است که عایق در محیطی پایین تر از دمای محیط مورد استفاده قرار گیرد. در این حالت بخار آب برای رسیدن به تعادل سعی در نفوذ به داخل عایق را دارد. هدایت گرمایی آب حدود 16 برابر بیشتر از عایق است و نفوذ آب می تواند باعث کاهش کارایی عایق شود.

  • رسانایی گرمایی

جریان گرما در شرایط استاتیک از سطح مواد همگن عبور می کند. رسانای گرمایی نشان دهنده قابلیت انتقال گرما مصالح است.

کاربرد کانال  فلکسیبل با عایق الاستومری

سایز و اندازه هر یک از موارد کاربردی متفاوت می باشد. بیشترین میزان استفاده این کانال ها در سیستم های تهویه هوا در منزل های مسکونی، بیمارستان و مراکز درمانی می باشد. استفاده از این کانال ها برای هوارسانی محیط و مکش هوا نیز کاربرد دارد به همین دلیل در سیستم های مطبوع در  ساختمان ها، مراکز تجاری، بهداشتی، صنعتی به میزان قابل توجهی از این سازه های مدرن استفاده می کنند. در این چند سال اخیر تنوع بسیار بالایی در میان این مجموعه محصولات بوجود آمده، به همین دلیل توصیه می شود که برای انتخاب هر مدل از این وسیله ها به کارشناسان فروش عایق الاستومری مراجعه کنید.

مزایا و ویژگی های کانال فلکسیبل الاستومری

عایق الاستومری کایفلکس57

  • مقاومت بالا در انتقال حرارت و برودت
  • انعطاف پذیری بالا
  • استحکام و ساختاری یکپارچه
  • وزن سبک و قابلیت حمل آسان
  • مقاومت بالا در برابر حرارت و برودت
  • انعطاف پذیری بالا
  • استحکام و ساختاری یکپارچه
  • وزن سبک و قابلیت حمل آسان
  • مقاوم در برابر رطوبت و نم
  • مقاومت بالا در برابر شعله آتش
  • مقاومت بالا در برابر انتقال صوت و زوزه
  • قابلیت استفاده در سیستم های دمش و مکش
  • عمر مفید بالا
  • مهم ترین ویژگی این محصول نسبت به محصولات مشابه این است که دوستدار محیط زیست می باشد.( در مقایسه با کانال فلکسیبل با پشم شیشه)

عایق بندی کانال کولر با عایق الاستومریک

یکی از معایب استفاده از پشم سنگ می توان به ضعف در دمای پایین، عدم کارایی در محیط های مرطوب، از بین رفتن پشم سنگ در طول زمان، پایین آمدن کیفیت، خارش و عوارض پوستی آن اشاره کرد. اگر از عایق های الاستومری برای عایق بندی کانال کولر و لوله های خنک کننده آلومنیومی و گالوانیزه استفاده می کنید باید بدانید که این روش فضای بیشتری را اشغال می کند و هزینه اجرایی آن بسیار بیشتر از قیمت های کانال پیش عایق است. شما برای اینکار به ماستیک و مش نیاز دارید و بهتر است بدانید که اگر قصد استفاده از این کانال ها و جمع آوری آن را ندارید، بیشتر آن قابل بازیافت و استفاده مجدد نیست در حالی که کانال های پیش عایق شده قابلیت بازیافت و استفاده مجدد دارند.

دستورالعمل کانال کشی برای کولرهای آبی
شما تا به اینجا به اهمیت عایق بندی کانال کولر آبی با عایق الاستومری پی برده اید، بنابراین وقتی که قصد عایق کاری کولر آبی خود را دارید باید ابتدا به فرآیند کانال کشی لوله های آب توجه کنید و از شخصی با تجربه بخواهید که این کار را برای شما انجام می دهد. یکبار هزینه برای اینکار طول عمر هر نوع کولر آبی را افزایش می دهید. در ادامه چند مرحله اصلی در کانال کشی کولر و عایق بندی آن اشاره خواهیم کرد:

عایق الاستومری کایفلکس69
• عملیات کانال کشی طبق طراحی ساختمان
• تهیه موادی مناسب برای ورق کانال کشی
• عایق بندی کانال کولر با عایق های الاستومری
• کانال کشی با توجه به سرعت جریان باد
• کانال کشی با توجه به طراحی ساختاری

مهم ترین نکته ای که در نصب کانال باید به آن توجه کرد معماری ساختمان می باشد. قبل از نصب کولر آبی باید بهترین موقعیت دریچه ها را پیدا کنید و سپس کانال کولر آبی را اجرا کنید. امکان نصب دریچه کولر در برخی از قسمت های ساختمان وجود ندارد چون بعد از راه اندازی کولر یا باد وارد این قسمت نمی شود یا به دلیل تنظیم نشدن زاویه محیط را به شدت خنک می کند. پس اگر شما قصد کشیدن کانال و عایق بندی کانال کولر آبی را دارید، باید در ابتدا پروژه ساختمانی را بررسی کنید سپس اقدام به نصب کانال کنید.

کانال فلکسیبل الاستومری

کانال فلکسیبل با عایق الاستومری یکی از برترین مدل های لوله خرطومی می باشد که در بسیاری از عرصه های تاسیساتی مورد استفاده قرار می گیرد. هر کدام از این تجهیزات از لایه های خارجی مستحکمی برخوردار هستند. در ساختار آن ها از مواد آلومنیومی و عایق استفاده شده به همین خاطر این لوله ها در برابر رطوبت و صوت یک عایق قدرتمند محسوب می شود. جنس برخی از این عایق ها نیز پی وی سی می باشد و مقاومت و ساختار آن ها نیز مورد تایید می باشد.

قیمت لایه های کانال فلکسیبل عایق شده

قیمت کانال فلکسیبل با عایق های الاستومری بر اساس متریال به کار رفته در ساخت و آماده سازی این محصولات نیز تعین می شود. ساختار فنری این کانال ها یکی از مهم ترین ویژگی های این سازه ها می باشد. لایه خارجی این محصولات با ضخامت بسیار بالایی تولید می شود، همچنین در این لایه نیز از مواد آلومنیومی استفاده می شود. لایه میانی کار نیز از عایق های الاستومری می باشد که بطور فشرده شده در ساختار این کانال ها به کار می رود. در بخش بعدی از فویل آلومنیومی ضخیم استفاده می شود که ساختار نهایی این لوله ها را نیز تکمیل کند. این 3 لایه در کانال فلکسیبل خاصیت ویژه ای ایجاد می کند. وجود این مواد ها در ساختار داخلی این کانال ها باعث ایجاد خاصیت عایق در برابر حرارت و صوت می شود. این لایه ها بطور اورلب در طول شاخه های کانال مورد نظر نصب خواهد شد.

عایق الاستومری کایفلکس آلمان

عایق الاستومری کایفلکس آلمان تا کنون یکی از با سابقه ترین و پر مصرف ترین عایقها در بیشتر صنایع ونیز سایر مصارف غیر صنعتی در سراسر جهان بوده است.

عایق الاستومری کایفلکس16

عایقهای الاستومری کایفلکس آلمان از سال 1381 خورشیدی وارد ایران گردیده و افتخار حضور در بسیاری از پروژه های صنعتی و ساختمانی در سطح کشور راداشته است.

این عایق همواره در دو نوع  NBR/PVC وEPDM  به مشتریان محترم ارائه میگردد.

که NBR مخفف نیتریل بوتیل رابر و PVC مخفف پلی وینیل کلراید می باشد و EPDM مخفف اتیلن پروپیلن دین مونومر است.

موارد استفاده از این دو نوع عایق به تفصیل و به صورت تفکیک شده در مقاله های این وبسایت در اختیار خوانندگان و مشتریان محترم قرار گرفته است .

عایق کایفلکس آلمان در مدلهای بسیار متنوع به شرح ذیل قابل ارائه به مشتریان محترم میباشند:

عایق الاستومری رولی در انواع ذیل:

  • عایق الاستومری رولی ساده : این مدل عایق جهت عایقکاری انواع لوله سایز بالا و کانال در محیطهای بسته که فاقد اشعه UV میباشند بسیار مناسب میباشند.

عایق رولی ساده با عرض یک متر و با ضخامت های 3، 6 ، 10 ، 13 ، 16 ، 19 و 25 میلیمتر ارائه میگردد.

عایق الاستومری کایفلکس12

عایق رولی ساده به دلیل انعطاف پذیری بسیار بالا و همچنین نصب آسان و قیمت مناسب آن دارای جایگاه ویژه ای در بازار مصرف عایق  میباشد.

  • عایق الاستومری رولی روکشدار: این مدل عایق که در بازار با نامهای عایق رولی فویلدار ویا عایق رولی با روکش آلومینیم نیز نامیده میشود.

ولی تنها روکش اصل برای حفاظت از عایق رولی و عایق لوله ای در مقابل اشعه یو وی خورشید و مواد خورنده موجود در هوا و اسیدها و بازها فقط و فقط روکش های محافظتی  LENZING (لنزینگ) ساخت کشور اتریش بوده و مابقی روکشها و فویلهای موجود در بازار ایران اصل نبوده و برای حفاظت از عایق مناسب نمیباشند.

عایق الاستومری کایفلکس26

در بازار ایران تنها عایق الاستومری که تمام انواع روکشدار آن دارای روکش های اصل LENZING اتریش میباشند، فقط و فقط عایق کایفلکس آلمان است.

عایق رولی روکشدار کایفلکس آلمان با عرض یک متر و با ضخامت های 3، 6 ، 10 ، 13 ، 16 ، 19 و 25 میلیمتر ارائه میگردد.

عایق الاستومری کایفلکس آلمان با روکشهای 100 ، 230 و 400 میکرون قابل ارائه میباشند.

کلیه عایقهای الاستومریک رولی روکشدار کایفلکس آلمان دارای 15 سال گارانتی کارکرد در فضاهای باز و در معرض اسید ها و بازها و مواد خورنده میباشند.

  • عایق الاستومری رولی خودچسبدار: این مدل عایق که یک طرف آن دارای چسب مسلح نخدار میباشد ، به دلیل صرفه جویی در زمان و هزینه نصب و همچنین عدم نیاز به چسب مایع دارای طرفداران بسیاری در میان نصاب ها و مشتریان عایقهای الاستومری میباشد.

عایق الاستومری کایفلکس30

این نوع عایق بیشتر جهت عایق عایقکاری کانال ها و مخازن مورد استفاده قرار میگیرند.

کلیه عایقهای رولی خودچسبدار کایفلکس آلمان دارای چسب مسلح نخدار اصل بابالاترین کیفیت و 15 سال گارانتی چسبندگی کامل به سطح کانال و نیز کارکرد صحیح  عایق میباشند.

عایق رولی خودچسبدار کایفلکس آلمان با عرض یک متر و با ضخامت های 3، 6 ، 10 ، 13 ، 16 ، 19 و 25 میلیمتر ارائه میگردد.

  • عایق الاستومری رولی خودچسبدار روکشدار: این مدل عایق  که یک طرف آن دارای چسب مسلح نخدار بوده و طرف دیگر آن دارای روکش LENZING اتریش میباشد.

این نوع عایق الاستومریک علاوه بر مقاومت بالا در فضاهای باز و مواد خورنده به دلیل داشتن روکش لنزینگ ، کلیه مزایا و راحتی در نصب را نیز به دلیل خودچسبدار بودن دارا میباشند.

این مدل عایق  رولی دارای 15 گارانتی در فضاهای باز میباشد.

عایق الاستومری کایفلکس40

عایق رولی خودچسبدار- روکشدار کایفلکس آلمان با عرض یک متر و با ضخامت های 3، 6 ، 10 ، 13 ، 16 ، 19 و 25 میلیمتر ارائه میگردد.

عایق الاستومریک رولی خودچسبدار- روکشدار کایفلکس آلمان با روکشهای 100 ، 230 و 400 میکرون قابل ارائه میباشند.

 

عایق الاستومری لوله ای در انواع ذیل:

  • عایق الاستومری لوله ای ساده : این مدل عایق الاستومریک همانطورکه از نام آن پیداست جهت عایقکاری انواع لوله و اتصالات مربوط به آن در فضاهای بسته که فاقد اشعه UV خورشید میباشند بکار میرود.

عایق الاستومری کایفلکس56

عایق لوله ای ساده با طول دو متر و با ضخامت های  6 ، 10 ، 13 ، 19 و 25 میلیمتر و با قطر های داخلی از 6 میلیمتر تا سایز 140 میلیمتر ارائه میگردند.

عایق  لوله ای ساده به دلیل انعطاف پذیری بسیار بالا و همچنین نصب آسان و قیمت مناسب آن دارای جایگاه ویژه ای در بازار مصرف عایق الاستومری میباشد.

  • عایق الاستومری لوله ای روکشدار: این مدل عایق الاستومریک لوله ای که در بازار با نامهای عایق لوله ای فویلدار ویا عایق لوله ای با روکش آلومینیم نیز نامیده میشود.

شایان ذکر است که تنها روکش اصل برای حفاظت از عایق لوله ای در مقابل اشعه یو وی خورشید و مواد خورنده موجود در هوا و اسیدها و بازها فقط و فقط روکش های محافظتی  LENZING (لنزینگ) ساخت کشور اتریش بوده و مابقی روکشها و فویلهای موجود در بازار ایران اصل نبوده و برای حفاظت از عایق هامناسب نمیباشند.

عایق الاستومری کایفلکس66

در بازار ایران تنها عایق الاستومری که تمام انواع روکشدار آن دارای روکش های اصل LENZING اتریش میباشند، تنها و تنها عایق الاستومریک کایفلکس آلمان است.

عایق لوله ای روکشدار با طول یک متر و با ضخامت های  6 ، 10 ، 13 ، 19 و 25 میلیمتر و با قطر های داخلی از سایز 6 میلیمتر تا سایز 300 میلیمتر ارائه میگردند.

عایق الاستومری کایفلکس آلمان با روکشهای 100 ، 230 و 400 میکرون قابل ارائه میباشند.

کلیه عایقهای الاستومریک لوله ای روکشدار کایفلکس آلمان دارای 15 سال گارانتی کارکرد در فضاهای باز و در معرض اسید ها و بازها و مواد خورنده میباشند.

  • عایق الاستومری لوله ای خودچسبدار ساده ( چاکدار لبه چسبدار) : این مدل عایق لوله ای که به صورت چاکدار و لبه چسبدار با چسب مسلح نخدار میباشد ، به دلیل صرفه جویی در زمان و هزینه نصب و همچنین عدم نیاز به چسب مایع دارای طرفداران بسیاری در میان نصاب ها و مشتریان عایقهای الاستومریک میباشد.

عایق الاستومری کایفلکس76

این نوع عایق بیشتر جهت عایقکاری انواع لوله مورد استفاده قرار میگیرند.

کلیه عایقهای لوله ای خود چسبدار(چاکدار- لبه چسبدار) کایفلکس آلمان دارای چسب مسلح نخدار اصل بابالاترین کیفیت و 15 سال گارانتی چسبندگی کامل و نیز کارکرد صحیح  عایق میباشند.

عایق الاستومری لوله ای ساده چاکدار لبه چسبدار کایفلکس آلمان با طول دو متر و با ضخامت های 6 ، 10 ، 13 ، 19 و 25 میلیمتر و با قطر داخلی از سایز 6 میلیمتر تا 60 میلیمتر ارائه میگردند.

عایق الاستومری کایفلکس86

  • عایق الاستومری لوله ای خودچسبدارروکشدار ( چاکدار لبه چسبدارروکشدار) : این مدل عایق لوله ای که به صورت چاکدار و لبه چسبدار با چسب مسلح نخدار میباشد و همچنین با روکش LENZING  اتریش به مشتریان محترم ارائه میگردد .

این نوع عایق الاستومریک علاوه بر مقاومت بالا در فضاهای باز و در مقابل مواد خورنده به دلیل داشتن روکش لنزینگ اتریش ، کلیه مزایا و راحتی در نصب را نیز به دلیل خودچسبدار بودن دارا میباشند.

کلیه عایقهای لوله ای خود چسبدار- روکشدار(چاکدار لبه چسبدار- روکشدار) کایفلکس آلمان دارای چسب مسلح نخدار اصل بابالاترین کیفیت و 15 سال گارانتی چسبندگی کامل و نیز کارکرد صحیح  عایق در فضاهای باز و در شرایط کارکرد سخت میباشند.

عایق لوله ای چاکدار لبه چسبدار – روکشدار کایفلکس آلمان با طول یک متر و با ضخامت های 6 ، 10 ، 13 ، 19 و 25 میلیمتر و با قطر داخلی از سایز 6 میلیمتر تا 300 میلیمتر ارائه میگردند.